Avaruuskeijut

Huhu ja Vauvau

vauvakuumetta

Mukana: Dazzle, Dow, Rozy ja Twinklepuff

Jätämme uskonnolliset syrjikset hoitamaan asioitaan ja pähkäilemme heille sopivaa evankeliumia. Samalla koetamme keksiä planeetoille nimiä ja päädymme seuraavaan:

Huhu = Hullujenhuoneplaneetta
Vauvau = Syrjisten vauvantekoplaneetta
Sitsi = Hihhuli-syrjisten planeetta

Hyppäyksen jälkeen päädymme oikein mukavaan systeemiin, jossa on kolme kohtuullisen oloista siirtokuntakandidaattia. Päätämme lähteä tutkimaan kauimmaista, josta löytyy sekä vettä että natiivia kasvustoa. Törmäämme ei-älylliseen kasvustoon ja faunaan. Löydämme rikkiperäistä aktiviteettia, eli näköjään planeetalla on myös vulkaanista toimintaa. Saamme Twinklepuffilta tunnin luennon aiheesta. Lähtiessämme rantalomakohteeseen katsomaan miltä planeetta näyttää lähempänä rannikkoa, saamme oikein kunnon sadekuuron niskaan. Näköjään kun täällä sataa niin sataa ihan kunnolla, eli ei kannata tulva-alueille pyrkiä talvehtimaan. Mutta näyttää ihan kivalle hoodille.

Käymme pyörähtämässä myös muilla lähiplaneetoilla. Näyttää eloisalta ja vehreältä, mutta järkevää elämää ei löydy suoraan florasta tai faunasta. Dow tosin löysi jänniä uria, joista päätellen planeetalla on joku, joka osaa karkeita työkaluja käyttää. Seuratessamme jälkiä näemme humanoidintapaisia otuksia, jotka yrittävät metsästää muita öttiäisiä. Päätämme jättää heidät elämään omaa elämäänsä, pitää välillä käydä tarkkailemassa etteivät mokomat pääse yllättämään.

Sisin mukava planeetta on kaikista lämpimin ja vähävetisin. Happea löytyy, mutta mitään ihmeellistä siellä ei näytä olevan. Vaikuttaisi, että sinilevä on monimutkaisin elämänmuoto. Toteamme, että mitään isompia uhkia ei näin ylilentäen näy, ja palaamme Spaceylle. Toivotame maailmaan uuden sukkulan nimeltä Aamu (d’awwwwwwwh!) :3
Pohdimme logistiikka-, resurssi-, koulutus ym. juoksevia asioita.

Comments

Heini

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.