Avaruuskeijut

Metallimietintöjä

Metallianalyysin mukaan Syrjisten rakennukset kotikuussamme ja Syrjisten aluksen metalli on samanlaista, samoja aineita kyllä kuin meillä mutta meikäläiset ei koskaan käytä moista. Dazzle miettii olisiko metalli peräisin aluksesta tai jopa alusta ja tulee siihen johtopäätökseen että koska kuun rakennuksissa on yhtä paljon metallia kuin Syrjisten aluksessa. Twinklepuff miettii suklaata.

Kupla tulee kertomaan että löysi kumman metallikeskittymän viidakon keskeltä. Rozy ja Dazzle lähtevät tutkimaan asiaa Kuplan kanssa. Kasvien välistä pilkottaa metallia. Ympäröivien kasvien mukaan metalli oli ollut siinä edellisen unen jälkeen ja kasvit vain kasvoivat siihen päälle. Metallia on Spaceyn kokoisella alueella ja se näyttäisi olevan yhtenäistä. Onko tämä alus? Ainakin se näyttää Rozy ja Dazzle käskevät Kuplan hakemaan muut avuksi.

Rozy pyytää kasveja höllentämään metallista. Dow kysyy henkimatkalta neuvoa, näkee että alus laskeutui ennen heräämistämme ja mielisairaalan kolme Syrjäläistä tulivat tällä aluksella ja lähtivät tutkimaan – ilmeisesti jäivät sitten jumiin aivan kuin meidänkin eka away-team.

Rozy alkaa stailata Kuplalle pyssyköitä, joista tulee varsin kauniit ja opastaa tyylivinkkejä.

Metallin sisällä kuuluu taas vain sinne tunkeutuneiden kasvien ääni. Osutaan suoran käytävän keskelle. Hyvin samankaltaista käytävää kuin isommallakin aluksella oli. Mennään “tonne” eka koska oltiin sitä lähemmäs ja ekasta oikealle. Täältäkin löytyy ohjauspaneeli seinästä. Etsitään ovia ja löydetäänkin, mutta ovi on kiinni. Dowi koettaa painella nappuloita, mutta mitään ei tapahdu. Seuraavaksi “tonne” ja vasemmalle. Tutkitaan ensin käveltävässä tasossa ja sen jälkeen kiivetään pystysuunnassa olevaa ovea. Sieltä löytyy ilmalukko joka avataan joten nyt meillä on kaksi kulkuväylää alukseen.

Mukuloitetaan aluksen kaikki ovet jotta saadaan ne auki, ovia on kaikilla muilla käytävillä paitsi pystysuunnassa olevalla jonka päässä on ilmalukko.

To Do:
- aluksen ovien takaa tutkiminen kun mukulat valmiita
- syrjisten kanssa kommunikointi
- Esitellään syrjikset toisilleen ja katsotaan, mitä tapahtuu.
- Avaruusrutto on vielä mysteeri.
- Kommunikaation vahvistaminen: Elekieli/viittomakieli kehitykseen! (Labra INC)
- Mennään sanomaan terve Timeylle
- Siirtokuntien perustaminen ja/tai tutkiminen
- Palojäljet, musta aine ym. ym. vielä mysteerejä, pidetään silmät auki.
- Kuka Perskele meikäläisten siirtokuntia poltteloo?!?

Comments

m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.