Dow

Shamaani (ehkä vielä vähän koulutuksessa...)

Description:

STATIT
Keho: 7
Kehon hallinta: 6
Näppäryys: 9
Nopeus: 7
Tunneäly: 7
Äly: 10
Hermot: 6
Tuuri: 4

TAIDOT
Aseen käyttö: 2
Ensiapu: 2
Esiintyminen: 2 (8)
Havainto: 3 (9)
Henkimatka/transsi: 3 (22)
Hiippailu: 3 (8)
Itsehillintä: 2 (10)
Kestävyys: 2 (14)
Kiipeäminen: 1
Kommunikaatio 2 (16)
Lääketiede: 5 (6)
Notkeus: 1
Nyrkkitappelu: 1
Pakeneminen: 2
Puhetaito: 5 (5)
Selviytyminen: 3 (17)
Sorminäppäryys: 2 (10)
Tutkinta: 4 (21)
Uhkailu: 2
Uhkapeli: 1
Vastustuskyky: 3
Voima: 1
Yleistieto: 2 (15)

AINA MUKANA OLEVAT VARUSTEET
Vyölaukku
Yrttejä (rohtojen yms. tekemiseen)
Riimukivet (10kpl ennustamiseen)
Emännänveitsi
Kukri-veitsi
Kuppi (rohtojen yms. tekemiseen)
Shamaanin sauva (=pähee staffi)

Bio:

Lempinimi: Dow
Oikea nimi: Shadowdream
Asema: Shamaani
Näkyvä sukupuoli: Mies
(ajatelkaa kuva ilman tissejä ja kassit lannevaatteen alle, niin olette lähellä)

Ulkonäkö: Ulkonäökseen Dow on valinnut hoikahkon ihmismäisen humanoidihahmon. Olennon iho on himmeän sinivihertävä ja se näyttäisi hohtavan aavistuksen omaisesti hämärässä ja pimeässä. Iho on pehmeä koskettaa, mutta Dow on kovettanut ihon alempaa kerrosta rohdoilla ja tahdolla kovemmaksi kuin miltä se näyttää. Iho kestää myös hyvin lämpötilan vaihteluita, joten tarve lämmittäville vaatteille ei ole suuri. Liialta auringolta sitä pitää todennäköisesti suojata jotenkin.
Hahmolla on kaksi kättä, joissa kummassakin viisi sormea ja kaksi jalkaa, joissa kummassakin viisi varvasta. Dowin häntä on pitkä ja kapea, suunniteltu helpottamaan kiipeämistä ja sillä voi tarttua asioihin.
Dowin pääsä on korvamaiset ulokkeet tai sarvet, jotka ovat pitkät ja suipot. Ne ovat siis täysin kosmeettisia. Hänen silmänsä taas ovat hyvin hailakan väriset, miltei kokonaan valkeat. Silmät ovat valon arat, mutta pimeässä ja hämärässä niillä näkee erittäin hyvin.
Dowin päästä kasvaa hiusten asemasta enemmän lonkeroita, joilla on myös mahdollista tarttua asioihin. Aivan Dowin pään laella kasvaa jonkin verran vihertäviä hiuksia, jotka on punottu ensin pieniksi pitkiksi palmikoiksi ja sitten yhdeksi suuremmaksi palmikoksi keskenään. Muuten Dowin iho on karvaton.

Vaatetus: Dow rakastaa hopeanvärisiä koruja. Ne voivat olla hopeaa, valkokultaa, platinaa (mikä nyt onkaan arvokkain tunnettu hopeanvärinen metalli näillä)… Korvissaan hänellä on useita isoja koruja. Koruja on pujotettu myös lonkeroihin ja korvien osina olevien sarvien tyveen. Dowin molemmissa ranteissa ja nilkoissa on myös metalliset, paksut ja taidokkaat korut. Dowin vyöllä, osana hänen käyttämäänsä lannevaatetta on myös taidokkaita metallikoristuksia. Varsinaista paitaa Dow ei yleensä käytä, sen sijaan hänen rinnallaan/rinnoillaan on metalliset levyt.

Koska Dowin iho kestää ainakin suhteellisen hyvin lämpötilan vaihteluita, ei hän käytä tavallisesti kuin kevyttä lannevaatetta, johon hänen varustevyölaukkunsa sulautuu hyvin. Matkalle hän on kuitenkin varannut mukaan myös viitan ja harsoa, jolla hän voi kirkkaassa auringonvalossa suojata silmänsä.

Kuvassa Dow sen näköisenä kuin hän olisi tässä hahmossaan naisena esiintyessä. Kuvitelkaa tuo siis vain maskuliinisemmaksi.

Dow

Avaruuskeijut rere