Avaruuskeijut

Juhlia ja uusia alkuja

Dow, Rozy, Dazzle, Twinklepuff

Pidetään Spaceyn johtoryhmän kokous tulevaisuudesta. Päätetään että jatketaan xenolingvistiikan parissa, mutta aloitetaan myös aloittaa uuden siirtokunnan rakentaminen Timey-alusta käyttäen.

Pidetään yhteishenkeä nostattavat juhlat. Rozy koristaa messihallin käsittämättömän upeaksi ja opalmilaisten suuruutta ja upeutta korostavaksi.

Varustetaan viiden rohkean vapaaehtoisen opalmilaisen ryhmä lähtemään asumaan Syrjisten alukselle. Mukaan lähtee tilastotieteilijä, ekonomi (jätetään koko mission johtoon), teoreettinen fyysikko, muotoilija ja luutnantti (turvallisuusvastaavaksi). Twinklepuffkin haluaisi lähteä mutta Dazzle puhuu sen ympäri.

Spaceyllä jatketaan kohti Hullujen Huonetta, jossa kerätään resursseja. Mennään tapaamaan psykologi Birdie ja briiffataan se viimeisistä tapahtumista. Testataan Syrjikset 1, 2 ja 3 ja todetaan että eivät ole ruttoisia.

Dow koettaa kommunikoida Syrjisten 1-3 kanssa niin päätä aukoen kuin kosketellen käsiä ja jalkoja. Syrjikset vaikuttavat uteliailta mutta eivät tunnu tykkäävän kosketuksesta. Dow saa kuitenkin elekieltä edistymään ja onnistuu ilmeisesti opettamaan Syrjikset tervehtimään kättelemällä ja oppii tervehtimään Syrjisten elekielellä.

Rozy kasvattaa planeetalle täydellisen laboratorion jossa on kätevästi valvottavat ja turvalliset asuintilat Syrjiksille.

Tällä aikaa npc-tiimi on resurssinkeräysreissulla Kuplalla.

Comments

m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.