Avaruuskeijut

Sieniä ja siirtokuntia

Mukana: Dazzle, Dow, Rozy ja Twinklepuff

Keräilemme resursseja pidempää reissua varten. Kupla miehistöineen seikkailee viereiselle, ilmakehättömälle planeetalle. Rozy “laski” “aivan varman” lokaation syrjisten emoalukselle, mutta mitään ei “yllättäen” löytynyt, kun Spaceyn kanssa hyppäsimme paikalle. Sillä aikaa naapuriplaneetalta löytyi kiven sisältä elämätä, joka ei vaikuttanut älylliseltä. Tutkimuskaivauksissa löysimme vaaleaa rihmastoa, ja pinnan alla oli lämpimämpää kuin pinnalla. Syvemmällä oleva rihmasto näytti myös syövän käytännön kaikkea materiaalia, joten päätimme jättää tutkimisen siihen, ennen kuin NPCt päätyivät sapuskaksi.

Tällä aikaa Rozy suunnitteli nätin siirtokunnan Oma-planeetalle (paljon nättejä hedelmäpuita ja marjoja), toimivuus vähän niin ja näin. Kehittelimme happoa neutralisoivia kasveja ja kasvatimme uhrilehdon. Pidimme pariutumispirskeet, joiden jälkeen n. 50 onnekasta jäi lisääntymään.

Päätämme jakaa alusten tehtävät seuraavasti:
Content Not Found: null lähtee Huhu-planeetalle ja hoitamaan kotikuun syrjisten opastusta.
Spacey lähtee Vauvau-planeetalle ja etsimään syrjisten emoalusta.
Kupla pitää Oma-planeetan puolustuksen pystyssä ja tutkii lähimantuja.

Comments

Heini

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.