Avaruuskeijut

It's the final countdown!!!

Mukana: Koko porukka (Dazzle, Dow, Rozy, Twinklepuff)

Sanoimme terve ruttopotilaallemme, joka oli tajuttomana. Kuulemma tutkimus junnaa paikoillaan, koska tarvitsisimme lisää näytteitä alkulähteiltä elikkäs syrjiksiltä. Käväisemme pyörähtämässä Vauvau-planeetalla, jossa vauvojenteko on jo hyvässä vauhdissa. Käännöskukkaset olivat kuihtuneet ruton vuoksi, ja vaikuttaisi, että melko monessa poikasessa sitä myös on. Tulevaa sukupolvea oli valistettu meistä jo etukäteen ja otimme muutaman nuoremman syrjiksen (Sinkki ja Kulta) matkaan emoalusta kohti.

Tsekkasimme tilanteen Timeylla ja Huhu-planeetalla. Rozy sai hermolomalle määrätyn viestintäupseerin suostuteltua perheen perustamiseen (ja samalla mahdollisesti hullun leiman, jälleen kerran). Päätimme lähteä syrjisten emoalusta metsästämään, ja pienen pomppimisen jälkeen löydämmekin kohteemme. Tapaamme varuillaan olevat mutta ystävällismieliset syrjikset, ja vaihdamme tietoja siirtokunnista, rutosta, hautajaismenoista ym. ym. ym. Syrjisten lääketieteen osaajat neuvoivat, kuinka rutto pystytään hoitamaan, ja se näyttäisi meikäläisiin tepsivän.

Reissasimme kotikuulle pelastaaksemme hihhuli-syrjikset. Siellä oli oikein kunnon lisääntymispirskeet menossa, ja jouduimme avustamaan logistiikassa. He onnistuvat oikein hyvin olemaan lisääntymättä aivan hillittömästi mutta asuttamaan planeettansa, ja yllättäen jopa rakentamaan avaruusaluksen meitä suojelemaan. Yöunien rytmin muuttaminenkin saatiin alkuun. Dazzle ja Twinkle alkavat pohdiskella lisääntymispuuhia Kuplalla Oma-planeetan yläpuolella. Dow lähtee hoitamaan rotujenvälistä diplomatiaa. Rozy päätyy Huhu-planeetan entisen viestintäupseerin kanssa yhteen, ja saa pikkuisen nimeltä Sunberry.

Tiedemiehemme päätyvät seuraavat teoriat: Meidän maailmankaikkeuden syntyessä on syntynyt toinenkin, joka liikkuu päinvastaiseen suuntaan. Ajan edetessä tavaraa valuu siihen toiseen maailmankaikkeuteen, ja aiheutuu jänniä massa-animalioita.

Comments

Heini

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.